Vi vill välkomna Love till företaget som började hos oss i Augusti 2017, nedan följer en kort presentation:

Jag växte upp på landet utanför Motala och har alltid spenderat mycket tid i skog och mark. Grunden till min kärlek för natur och vatten har under barndomen metodiskt lagts med stenar som skogsmulle, otaliga fiskeutflykter, min egen båt vid 14 års ålder och min första fjällvandring när jag var 17.

Båten sålde jag 2009 och flyttade till Lund för att studera till civilingenjör i maskinteknik, med inriktning energi. Efter min examen jobbade jag med biotopkartering på Länsstyrelsen i Norrbottens län och därefter följde två år av mekanisk konstruktion och processförbättring på större industriföretag.  Då jag är tekniskt lagd men mer intresserad av naturvärden än fabriker tog jag tacksamt emot möjligheten att få använda mina erfarenheter inom mekanik och beräkning för att arbeta med ett område som ligger mig varmt om hjärtat.

Jag känner mig stolt över att få vara del av ett ambitiöst och kompetent gäng här på Fiskevårdsteknik och ser fram emot att själv få bidra med kluriga lösningar och ett stort engagemang.