Fiskevårdsteknik har arbetat med att miljöanpassa vattenkraften i över 20 år och tillhör de ledande företagen i Sverige inom ämnesområdet fiskevård. Nu sker stora förändringar i branschen med ny lagstiftning som ska värna miljön och en hållbar vattenkraft. Därför behöver vi stärka vårt team med drivna medarbetare som brinner för fiske- och vattenvård. Vi söker dig som vill vara med och miljöanpassa vattenkraften tillsammans med oss.

Vi söker dig som är nyexaminerad eller har 1-2 års erfarenhet inom vattenbyggnad, anläggningsteknik och/eller konstruktion. Du har examen som väg- och vattenbyggnadsingenjör, ekosystemingenjör eller likande utbildning. Framförallt har du ett stort intresse för miljö-, fisk- och vattenvård!

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av följande uppgifter:

  • Projektering och konstruktion av fiskvägar och andra fiskevårdsobjekt.
  • Förstudier för miljöanpassning av vandringshinder så som vattenkraftverk och regleringsdammar.
  • Detaljprojektera fiskvägar inklusive framtagning av konstruktionsritningar
  • Författande av tekniska beskrivningar och andra tekniska rapporter

Vi erbjuder en arbetsplats med hög frihetsgrad där den personliga utvecklingen går hand i hand med företagets utveckling. Våra arbeten är projektbaserade och vi arbetar alltid i tätt sammansvetsade projektteam där varje projektmedlem ges hög frihetsgrad. Vi arbetar uteslutande med fiskevård och kan erbjuda arbete med ett brett urval av projekt inom området.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till viktor.hebrand@fvt.se

För frågor kontakta Viktor Hebrand, 0707-915680