Fiskevårdsteknik har arbetat med att miljöanpassa vattenkraften i över 20 år och tillhör de ledande företagen i Sverige inom ämnesområdet fiskevård. Nu sker stora förändringar i branschen med ny lagstiftning som ska värna miljön och en hållbar vattenkraft. Därför behöver vi stärka vårt team med drivna medarbetare som brinner för fiske- och vattenvård. Vi söker dig som vill vara med och miljöanpassa vattenkraften tillsammans med oss.

Vi söker dig med 3-10 års erfarenhet inom vattenbyggnad, anläggningsteknik och konstruktion. Du ska vara väl förtrogen med byggprocessen och självständigt kunna driva projekt. Du har goda kunskaper inom AutoCAD och Civil 3D. Erfarenhet inom fiskevård är meriterande men inte nödvändiga. Framförallt har du ett stort intresse för miljö- och vattenvård!

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av följande uppgifter:

  • Uppbyggnad av Fiskevårdstekniks konstruktionsavdelning med anställning och upplärning av juniora medarbetare
  • Projektering och konstruktion av fiskvägar och andra fiskevårdsobjekt inklusive framtagning av konstruktionsritningar
  • Författande av tekniska beskrivningar och andra tekniska rapporter

Vi erbjuder en arbetsplats med hög frihetsgrad där den personliga utvecklingen går hand i hand med företagets utveckling. Våra arbeten är projektbaserade och vi arbetar alltid i tätt sammansvetsade projektteam där varje projektmedlem ges hög frihetsgrad. Vi arbetar uteslutande med fiskevård och kan erbjuda arbete med ett brett urval av projekt inom området.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till viktor.hebrand@fvt.se

För frågor kontakta Viktor Hebrand, 0707-915680